Луксозен комплекс „Бяла Черква”

е построен на площ от 15 000м2. Намира се в месността Камбаните, София. Разположен в полите на Витоша планина, съчетава спокойствието и тишината на заобикалящата го природа и бързия достъп до центъра на столицата. Близо до комплекса се намират Англо американското училище, спортна база на ЦСКА, Бизнес парк София и Кино Арена-Младост. Разгъната застроена площ на комплекса е 11 353 кв.м.,а озеленяването е 60%.

Комплекса вкючва редови къщи и тристайни апартаменти разположени в 8 сгради, всяка от които на три етажа. Към редовата къща и апартамент на първия етаж има двор за самостоятелно ползване. Всяка жилищна единица има собствено парко място, като за редовите къщи те са две. Жилищата се продават в завършен вид. Отоплението е локално. При покупка се сключва договор за подръжка.

Комплекса съдържа още обществен център - магазин, кафене, салон за красота, фитнес, детска градина и детски площадки, църква. Зелените площи са добре усвоени и подържани. Комплекса е с видео наблюдение, 24h жива охрана и картов контрол за достъп.

дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават